6.03.2018 г., 16:40 ч.

Право на избор 

  Поезия » Философска, Гражданска
654 1 0

Когато думите не стигат,
не са виновни думите,
нито ушите, които не дочуват.

 

Когато чувствата не стигат,
не са виновни чувствата, 
нито сърцата, които ги усещат.

 

Когато мислите не стигат, 
не са виновни мислите,
ни мозък, който ги създава.

 

Виновни няма, има избор.
А изборът е право на достигнатост
във време, опит и съзнателност.

 

4.03. 2018

 

 

© Цветка Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??