17.07.2007 г., 23:20 ч.

Празен поглед 

  Поезия
916 0 1

Можеш ли да видиш звездите?
Искам да ти ги покажа.

Но знам, че никога вече няма да ги видиш.

Насочвам те,
размахвам ти
 и се опитвам да те разбера.

Но знам, че никога няма да успея.

Усмихваш ми се,
но без топлина,
това е измъчена усмивка...

Поглеждам те в очите
и не виждам своето отражение,
а друго,нечие друго.
Няма ги звездите,
чувствам се сама, толкова сама... (МРК)

© Ме Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??