Jul 17, 2007, 11:20 PM

Празен поглед 

  Poetry
1001 0 1

Можеш ли да видиш звездите?
Искам да ти ги покажа.

Но знам, че никога вече няма да ги видиш.

Насочвам те,
размахвам ти
 и се опитвам да те разбера.

Но знам, че никога няма да успея.

Усмихваш ми се,
но без топлина,
това е измъчена усмивка...

Поглеждам те в очите
и не виждам своето отражение,
а друго,нечие друго.
Няма ги звездите,
чувствам се сама, толкова сама... (МРК)

© Ме All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??