Празен силует,
без лице,
но някак знам, че той е твой.
Дори мирисът напомня ми за теб
и че нявга бе и мой.
Дори без образ на лице,
аз виждам в него твоята усмивка.
Очите ти кафяви, вперени във мен
и спомен от последната целувка.
А дали някога ще видя те отново
или всичко си остава само в моята глава?
А дали и ти си спомняш мъничко за мене
и усещаш мойта самота?
На тез въпроси отговорите аз нямам,
имам само празен силует.
Дали е твой обаче,
силно се надявам
и продължавам към последния куплет.
И след тази малка, наша среща,
дори реална да не е,
сърцето си припомни и призова те,
и в сънят ми ти дойде...
© Владилена Василева Всички права запазени
образ свиден и любим! Пожелавам ти сбъдване! 🌻