23.07.2009 г., 12:31 ч.

Празна 

  Поезия » Философска
676 0 3

"П р а з н а"

 

Нечии ръце горещи

ме притискат силно към земята!

Някакво лице зловещо

с поглед ме отнася в тъмнината!

 

Тук е тъмно и безлюдно,

няма хора, няма мъка!

Нямам сили да говоря,

нямам сили да заплача!

 

А ръцете ми къде са?

Кой отне ми и сърцето,

кой отне ми топлината

и крилете кой изтръгна?

 

Мрак и влага се преливат,

като в някаква палитра,

някой четката потапя

и в сърцето ми я пръска!

 

 

© Албена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??