25.11.2016 г., 7:47 ч.  

Празна стая! 

  Поезия » Друга
447 2 9

Тъжни мисли

в празна 

стая,

по стъклата

стичат се

сълзи.

Като

призраци

във нея те витаят-

Как боли!

Боли!

Боли!

Стените

гърчат се

ужасно,

сякаш

са предсмъртен

стон.

Тъгата

чувства се

на тясно

седнала

на своя

трон.

 

 

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??