2.04.2012 г., 12:05 ч.

Празни смисли на един празен шебек 

  Поезия » Пейзажна
902 0 4

И пак поредната ми аритмичност -

произведение на недодяланост зловеща...

Идва ми, когато е пред мен

да я отместя нейде там - отсреща!

 

И тутакси ще се завърне - знам,

за да ме трови с порива си грешен,

за да ми случи пъклен план,

да ме изложи - до безкрайност да съм смешен...

 

Ала не виждам смисъла в това,

да давам гузни обяснения.

Все пак държа да поясня - на глас,

че все съм изявявал свойто мнение,

                                         макар и не навреме!!!....

© Веселин Динчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??