Apr 2, 2012, 12:05 PM

Празни смисли на един празен шебек 

  Poetry » Landscape
904 0 4

И пак поредната ми аритмичност -

произведение на недодяланост зловеща...

Идва ми, когато е пред мен

да я отместя нейде там - отсреща!

 

И тутакси ще се завърне - знам,

за да ме трови с порива си грешен,

за да ми случи пъклен план,

да ме изложи - до безкрайност да съм смешен...

 

Ала не виждам смисъла в това,

да давам гузни обяснения.

Все пак държа да поясня - на глас,

че все съм изявявал свойто мнение,

                                         макар и не навреме!!!....

© Веселин Динчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??