23.09.2019 г., 7:47 ч.

Празник ли е този ден? 

  Поезия » Гражданска
376 0 0

Празник ли е този ден?
Не, не е глупав въпрос,

че съм натъжен,

че само днес

политиците "ни" имат интерес

да се сещат за думата "независим",

а всеки друг ден търпим

чужди сили решения да взимат

и даже чужди войски да пристигат,

та независимостта ни да осакатят,

и то без дори да си платят.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??