Sep 23, 2019, 7:47 AM

Празник ли е този ден? 

  Poetry » Civilian
383 0 0

Празник ли е този ден?
Не, не е глупав въпрос,

че съм натъжен,

че само днес

политиците "ни" имат интерес

да се сещат за думата "независим",

а всеки друг ден търпим

чужди сили решения да взимат

и даже чужди войски да пристигат,

та независимостта ни да осакатят,

и то без дори да си платят.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??