2.06.2012 г., 9:40 ч.

Празник на децата 

  Поезия » За деца
676 1 1

Празник на децата

 

Поседнали децата на асфалта,

рисуват с тебешири цветни по земята.

Днес е първи юни,

празник на децата.

 

Ето, там дете едно влакче нарисува,

друго с корабче пътува.

Крачат зайчета игриви,

смеят се на асфалта закачливи.

 

Чуден свят са те,децата,

как рисуват по земята.

Колко са красиви,

колко са хубави щастливи!

 

Празник днес е, първи юни,

весел за децата.

Нека да се смеят и рисуват

доволни на асфалта!

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??