Jun 2, 2012, 9:40 AM

Празник на децата 

  Poetry » For kids
671 1 1

Празник на децата

 

Поседнали децата на асфалта,

рисуват с тебешири цветни по земята.

Днес е първи юни,

празник на децата.

 

Ето, там дете едно влакче нарисува,

друго с корабче пътува.

Крачат зайчета игриви,

смеят се на асфалта закачливи.

 

Чуден свят са те,децата,

как рисуват по земята.

Колко са красиви,

колко са хубави щастливи!

 

Празник днес е, първи юни,

весел за децата.

Нека да се смеят и рисуват

доволни на асфалта!

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??