18.07.2007 г., 23:19 ч.

ПРАЗНОТА 

  Поезия
565 0 2

ПРАЗНОТА

Седя във стая полутъмна.

Дори не искам светлина.

До болка е познат интериора.

Не познавах само дяволската празнота.

Тишината е обзела всичко.

Крещи ми и от ъгъла дори.

Картините не казват вече нищо.

Имам само голите стени.

Изведнъж просто всичко изчезна.

Изчезна и животът ми дори.

Накъдето да реша аз да погледна,

има само от болезнените спомени.

До вчера аз живеех във дъгата,

а днес вървя и аз не знам къде.

Само и единствената тишината

е обзела празното сърце.

17.07.2007

© Мириам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??