Отминават дните на болката.
А след тях празнота,
безметежна, безбрережна...
Отминават дните на болката.
Сам си тук без тъга,
в тягостна безнадежност.
***
По-добре да боли,
жив си някак - човек си.
Стоманени игли
да пробождат душата ти.
По-добре да гориш
в ада на своите грешки.
В самотата си, сянка,
празен от същността си.
© Кат Кат Всички права запазени