24.02.2016 г., 21:02 ч.

Празнота 

  Поезия » Любовна
232 0 2

Бледи улици в синкавия здрач,

шепот на сенки по глъхнещия бряг,

малко пламъче - обречена искра,

бисерно-мълчалива обичаща сълза.

Ромон на спомени - объркани дни,

екот на две далечни, мечтани очи,

блясък на злато - залязващия ден,

трошици платина - багра от пламък студен.

Пагубна нежност - недостижими очи,

изгаряща болка - кадифени висини,

забравени думи, неизречени слова,

копринено попила в мене безмълвна душа.

24.02.2016

 

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??