27.10.2013 г., 16:49 ч.

Празнувам твоето предателство 

  Поезия » Любовна
547 0 0

Празнувам твоето предателство.

Примижвам пред измамните ти хубави очи.

 

Проклинам ги и пея, удряйки по масата,

а спомените... късам до един.

 

Вдигам тост за любовта... 

                                                  Удавена е тя в презрение,

изгнила и разложена във лешоядска бран.

 

Сърцато черпя. 

                                 И разбивам о стената чашата

... от мръсната ти обич да изтрия своя срам.

 

 

© Максим Недков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??