10.01.2009 г., 19:59 ч.

Пречиш ми 

  Поезия » Любовна
693 0 2
 

Някъде навън,

някъде в нощта,

броди моята душа.

Някъде навън...

 

Някога в съня -

имах те, нали?

Не исках да те пусна,

но тръгна си, уви!

 

Исках те - завинаги,

а ти мен - за една нощ.

Викаш ли ме - идвах и

сърцето ми прободе с нож!

 

Погледни в очите ми,

виж сълзите ми...

Махни се от ума ми,

пречиш ми.

 

10.03.2009 г.

 

 

© Силвия Герджикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??