12.01.2014 г., 19:00 ч.

Пречистена 

  Поезия » Любовна
568 0 0

ПРЕЧИСТЕНА

 

От водата мекота си взех

от водата сила си влях

от водата простор разлях

от водата спокойствие налях…

 

И сълзи от моите ù долях

и прегръдки с вятъра ù довях

и топли докосвания от лъчи

и с ласки я обсипах слънчеви…

 

И тя водата – преля, загря, засия

позлатена, разпенена и влюбена…

като чисто платно с мълчание и зов

върху което нарисувах моята любов.

 

 

 

© Ирена Дочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??