7.12.2017 г., 0:11 ч.

Пречистени 

  Поезия » Любовна
396 0 2

Течащото време измива душите
на блудстващи роби в тихата нощ.
Отишли да търсят светлината в мъглите,
връщат се голи пронизани с нож.
Минали сякаш през лазерен лъч,
пищят гласове с дяволска глъч.
Пребити, очукани, голи, ограбени –
пак тръгват да търсят любов.
Ах, тия глупци до болка обичали,
отново готови са да обичат до гроб. 

ГЕРГАНА ОСКАР 

© Гергана Чолакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??