20.10.2007 г., 12:22 ч.

Пречистване 

  Поезия
561 0 4
Есен е...
Навън е цветна красота!
Май дочувам нещо - песен е!
Заслушай се, тя идва от нечия душа...

Песен за мечти пленени,
за изгубена любов, за празнота!
Песен за сърца студени,
за спомени изтрити, за тъга...

Есента отива си полека
и все по-тъжа става песента!
Навън започва да вали, о, нека!
Ще се пречисти най-накрая и тази "нечия" душа!

Ще се пречисти и тъгата ще престане,
ще измие цялата вина!
Душата до по-чиста душа ще застане
и мигновено ще върне отново любовта...


© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??