26.05.2013 г., 11:39 ч.

Пред мене 

  Поезия » Пародии
548 0 0

Пред мен върви една цигулка,
източена  отзад... в анфас!
Аз гледам тази чужда булка
и изпадам просто в транс!

Учуден съм  и цял съм в тръпка -
каква неземна красота!
Върви с величествена стъпка,
 кошута стройна, не жена...

На онзи, който е до нея,
завиждам му и го" проклех"...
И просто в тая  моя песен
като богиня я приех!


  27.10.2011 г.  София

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??