19.09.2006 г., 13:47 ч.

пред очите на здрача... 

  Поезия
546 0 8

пред очите
на здрача
с тихи сълзи
ще плача
слепотата
на мрака
пред вратата
ще чака
на лицето
на болката
с тънка четка
прикрита
тук преминал е
облака...
виждам
нишката сива...
ще оставя
във стаята,
сивите нишки
и сивите дни
ще тръгна
усмихната
под щастливи
звезди






© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??