30.09.2016 г., 7:43 ч.

Пред теб 

  Поезия » Любовна
332 0 2

 

Сърцето си аз в храм за теб превърнах,
та да се чувстваш в него защитен.
С мечтите си добри павирах пътя
по тях при мен да стига твоят ден.

От взора си събрах звезди прекрасни,
закичих те със тях, за да блестиш,
да те намират много лесно ласките,
дордето с всичко свое ме градиш.

От облака в душата си изплетох,
най–чудните, вълшебните криле.
На мъката неистова ги дадох,
да отлети от троето сърце...

И ето ме сега сама и гола,
без облаците моя  самота -
една жена, не искаща да страда -
пред теб оставам само по душа!

 

Антоанета Александрова

 

© Антоанета Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??