9.02.2008 г., 21:07 ч.

Предаден 

  Поезия » Любовна
576 0 1
 

Разсъмва се...

Предаден съм без жалост,

с ограбена безмилостно душа,

сега се чувствам толкоз малък - 

песъчинка от безкрая, от света...

Пощада, милост, думи непознати,

за много в този див и алчен свят,

безгреховност ли ми е вината,

толкоз дълго в заблудата ме държа...

 

Целуваше ме и с думи, обещания,

подхвърляше красивите лъжи,

и мислеше, че вечно ще остане,

сляпа вяра в душата да кръжи.

 

Щом грешка има, има прошка,

но грешка ли са месеци любови,

в които ти за него си изплаквала

от изживяното сълзи щастливи.

 

Магия черна или прокоба,

застигна ме в началото на пътя,

оттогава все се моля,

да продължа, да мина кръстопътя.

 

А вяра имах в теб, и упование,

надежда силна и мечта,

но днес какво ли ми остана -

Погубена Любов Една...

© Дениз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??