12.01.2008 г., 11:17 ч.

Предатели 

  Поезия » Пародии
1084 0 4
Да плюят, да мразят, да хулят,
да казват на всички туй, дето чуят.
Интриги, забежки и хиляди смешки
и пипат, раздават твоите вещи.
Приятели мои са те неотлъчно,
приятели, да бе! Положение мъчно.
Плюй ги, мрази ги, хули ги и ти,
не се доверявай на никой, помни.
Лисици и вълци, диви зверове,
знаят да създават само ядове.
Затуй подмини ги днес със усмивка,
на живота ти те са само отливка!!!

© Мони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??