Не смей да ме докосваш
с ръцете кални
така от похот мръсни!
Целувките ти топли
но душата ти
ограбена!
Хич не ща го и сърцето ти
за изневери гладно.
Не смей да ме докосваш!
Само Бог обичам вече
и това ми е достатъчно.
/Манчев/
© Христо Манчев Всички права запазени