Jan 19, 2018, 10:16 AM

Предателство 

  Poetry » Free verse
875 2 9

 

 

Не смей да ме докосваш

с ръцете кални

така от похот мръсни!

 

Целувките ти топли

но душата ти

ограбена!

 

Хич не ща го и сърцето ти

за изневери гладно.

 

Не смей да ме докосваш!

 

Само Бог обичам вече

и това ми е достатъчно.

 

/Манчев/

© Христо Манчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??