12.03.2024 г., 13:02 ч.

Предателството 

  Поезия » Друга
294 0 0

Всичко се повтаря в света,

нищо ново под слънцето!

Предателството да простя

няма за нищо под небето!

 

Тридесет сребърника ли струват

всички надежди, мечти и идеали?

Човешкото и доброто не се купуват,

толкоз болка има ако са те предали!

 

И предателят съвест все пак има,

Юда се обеси от силни угризения,

затуй нека всички се позамислим

струва ли си имената си да петним

и ще изпитаме ли такива страдания!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??