10.03.2018 г., 17:15 ч.

Предчувствам те 

  Поезия
399 0 1

Предчувствам те.
Допускам те.
Тревожиш ме.
Събуждаш ме.
Разсейваш ме.
Разлистваш ме.
Настръхваш ме. 
Спотайвам се.
Очаквам те.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Късметлия е получилият това обяснение- изповед
Предложения
: ??:??