Mar 10, 2018, 5:15 PM

Предчувствам те 

  Poetry
400 0 1

Предчувствам те.
Допускам те.
Тревожиш ме.
Събуждаш ме.
Разсейваш ме.
Разлистваш ме.
Настръхваш ме. 
Спотайвам се.
Очаквам те.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Късметлия е получилият това обяснение- изповед
Random works
: ??:??