Преди да те докосна със ръка,
преди света голям да преоткрия,
потърсих път към твоята душа
и паднах в плен на твоята магия!
Преди да грейне нов кристален ден,
преди в нощта докрай да се изгубя,
прегърнах те... Ти гушна се до мен!
Преди - безмълвно - в тебе да се влюбя!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени