Aug 3, 2023, 9:08 PM

Преди 

  Poetry » Love
217 3 5

Преди да те докосна със ръка,

преди света голям да преоткрия,

потърсих път към твоята душа

и паднах в плен на твоята магия!

 

Преди да грейне нов кристален ден,

преди в нощта докрай да се изгубя,

прегърнах те... Ти гушна се до мен!

Преди - безмълвно - в тебе да се влюбя!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??