20.10.2009 г., 12:40 ч.

Преди да дойде 

  Поезия » Друга
636 0 5

Преди да дойде старостта

и с избелялата ù дреха

да тръгна мълком през света

с една надежда за утеха,

ще дойдеш ти. Ще дойдеш, знам,

преди да дойде старостта.

Ще стъпваш тихо, като в храм.

Една отворена врата

ще чака до последен час -

преди да дойде старостта,

да чуя тебе, твоя глас!

© Гинка Гарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??