15.10.2017 г., 14:43 ч.  

Преди да дойдеш 

  Поезия » Любовна
295 0 1

Преди да дойдеш

 

Преди да дойдеш аз вече те обичах!
И образ - светъл сътворих сама,
в мечтите си от песни за обичане
които ти някъде и някому си пял.
Като звучна мантра облякох се във тях,
а ти в живота разноцветен,
по други пътища поел
на друга любовта си беше дал!
Преди да дойдеш,
аз те вписах в стих,
на сърцето ми в тихото пулсиране
Душата ми зовеше те без вик.
Събудих се...
Дъждецът ромолеше,
припяваха и капещи листа,
мечтите ми отнесоха на някъде...
Сама!
По дългия път на сърцето,
любовта ми пътува. Простих!
И твоята любов ще я срещне,
родена от песен и от стих!


Елеонора Крушева
14.10.2017

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??