1.11.2009 г., 16:19 ч.

Преди да кажа: "Лека нощ"... 

  Поезия » Любовна
958 0 4
Една цигара и си лягам.
Обещавам, бързо ще я пуша.
А ти заспивай и ме слушай.
За любовта сега ще ти разказвам.

Любов ли казах... И аз не знам какво е,
но пак ми пърхат пеперуди във корема.
Добре ми е, уютно е до тебе.
Но тези чувства са си само мои.

Ти си другаде в момента и заспиваш.
А аз - до теб (не съм заспала).
Навярно в някое момиче от квартала
си влюбен, или пък в актриса.

Все едно. Не сменям темата.
Бях стигнала до любовта.
Кажи ми, че съм глупава сега,
влюбвайки се точно в тебе.

Кажи, че смешно е да правя планове,
да вдигам кули от мечти.
Щом днес дори не ми принадлежи,
а за утре още много рано е.

Влюбена съм... точка... запетая.
Със темата за любовта приключих.
А ти успя ли нещо да научиш?
О... заспал си най-накрая...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??