6.03.2005 г., 3:19 ч.

Преди да кажеш "ДА" преброй до десет 

  Поезия
1276 0 3
Преди да кажеш "ДА" преброй до десет,
че иначе ти може да сгрешиш!
За грешките, разбира се не бесят,
но цял живот това ще ти тежи.

Преди да кажеш "НЕ" преброй до десет,
че този път не трябва да сгрешиш!
За грешките, разбира се, не бесят,
но цял живот ще си объркан ти.

Ако решиш посоката да сменяш,
в която цял живот до днес вървя,
съветвам те добре да се огледаш,
горчиво да не жялиш след това.

Изобщо, влизай с вярната парола,
в компютъра на своята съдба
с посоката, която си избрала,
че късно е да жалиш след това.



© Кирилка Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??