5.08.2007 г., 20:26 ч.

ПРЕДИ ДА СЕ РОДИ 

  Поезия
496 0 7



Разлива

сладко съвършенство

приспаният следобед...

женственост

отвъд

физическия допир,

в седефеното на очите ми

и перлите по кожата

навътре

душата ми,

през капки нежност

прозира -

несъвършена същност

в пресътвореното от ласки

пространство за въздишки

между двама...

отвъд

или отсам

преди

по устните да се роди

"ОБИЧАМ ТЕ".

© Мери Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??