9.12.2006 г., 9:41 ч.

преди и сега 

  Поезия
534 0 3

Преди да ме срещнеш била съм...
в друг живот или някоя друга любов,
все едно днес съм във теб, истинска съм,
защото ме сънуваш със дъх на живот.
Аз съм тук, във капките есенни, тъжни,
а се стекох с очите им. Там под дъжда.
Не ме търси  във клонките пролетни,
аз си тръгнах преди зимата, със есента.
Плаках с вятъра, ти чу ги сълзите ми,
стенех с бурята, защото в нея аз бях...
После си тръгнах от дните, годините...
все едно,  не  съм живяла...  не бях.
Стъпки ли търсиш, няма ги, дъх или просто
любов? Аз съм била някъде, някога.
Днес ме има и съм в  тебе любов...

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??