9.07.2021 г., 0:30 ч.

Преди много, много години 

  Поезия » Пародии
401 1 7

И Бог създаде човека,

мъж и жена създаде

всеки със свойта си идентичност,

външна разлика и характер!

 

След много, много години,

човека реши да се намеси

в дооправяне на човека.

              Мъже!

Еднакви бицепси,

еднакви плочки,

с еднакви бръснати кратуни,

в еднакви вратове забити!

               Жени!

За тях думите не стигат,

като в калъп изляти.

Дали е Яна, Дана, дали Лилана,

Орнелия или Корнелия...

с две дини всяка,

но не под мишница,

а отпред изпонапъчила!

 

Това е с малко думи

външността,

а вътрешно, дали изобщо има?

© Румяна Щерева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??