28.02.2017 г., 22:01 ч.

Предизборна 

  Поезия » Епиграми
444 0 0

 

„Да превърнем страховете на народа в надежда“... че повече няма да управляваме

 

„Приятелите чрез властта си браня,

защото аз не съм Първанов!

При мен корупцията място няма!“ –

поучаваше ни „Ало, Ваньо“.

 

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??