23.09.2019 г., 7:49 ч.

Предизборно 

  Поезия » Философска, Гражданска
479 0 0

 

Лъжа и наглост водят към провал,

какво тук значи някакава си личност?

Когато липсва капчица морал

господства тоталната циничност!

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??