Sep 23, 2019, 7:49 AM

Предизборно 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
567 0 0

 

Лъжа и наглост водят към провал,

какво тук значи някакава си личност?

Когато липсва капчица морал

господства тоталната циничност!

© Петър Петров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??