22.10.2022 г., 8:52 ч.

Предопределеност 

  Поезия » Любовна
402 1 6

 

Търся те 

в белите прозорци

на бъдещето.

Надничам

с бинокъл.

Проверих

в складовете на времето.

По пътищата...

Всяка четириизмерна клетка,

всеки евентуален мираж.

Любовта няма срокове.

Тя всъщност 

е обемна.

Така че ще продължа,

процесът е важен.

Все някога ще се намерим,

в някое звено,

в някоя проекция на миналото,

в огледалния свят.

Ще се прегъне пространственият континуум,

в точка едно,

и пак ще се окажем 

с теб

в началото.

Всички пътища ще ни съберат.

 

Деси Цветкова ( Daisy Tsvete)

© Daisy Tsvete Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??