19.03.2018 г., 11:01 ч.

Предпочитам да остана гола 

  Поезия » Любовна
1213 3 8

Не ме обличай във фалшиви чувства.
Предпочитам да остана гола.
Решиш ли да използваш седемте изкуства,
на мига съм те в сърцето пробола.

 

Не ми предлагай земята и небето,
ако смяташ да ме затвориш между тях.
Аз искам да отида там, където
никой не отива от чувство на страх.

 

Не ме поглеждай изпод тъмни мисли.
Погледът ти от тях е замърсен.
Моля се страните ми да останат чисти,
докато протягаш ръцете си към мен.

 

Не ме заблуждавай, че ме обичаш.
Аз виждам сянката на похотта.
Душата ми в бронежилетка обличаш,
докато очите ти разкриват ми плътта.

 

Затова не създавай поеми и картини,
докато още се съмнявам във теб.
Дори гола да измръзвам с години,
няма да се подслоня в твоя вертеп!

© Биби Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??