21.07.2005 г., 17:21 ч.

Предспомен 

  Поезия
942 0 6
Ще ни повикат морските води.
Магическата песен на делфините
ще гали уморените души
със спомени от времена отминали.

Ще ни измъчва древната тъга,
че нещо безвъзвратно сме забравили,
когато сме излезли на брега
и в сушата сами сме се удавили.

© Нели Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??