21 июл. 2005 г., 17:21

Предспомен 

  Поэзия
948 0 6
Ще ни повикат морските води.
Магическата песен на делфините
ще гали уморените души
със спомени от времена отминали.

Ще ни измъчва древната тъга,
че нещо безвъзвратно сме забравили,
когато сме излезли на брега
и в сушата сами сме се удавили.

© Нели Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??