Jul 21, 2005, 5:21 PM

Предспомен 

  Poetry
950 0 6
Ще ни повикат морските води.
Магическата песен на делфините
ще гали уморените души
със спомени от времена отминали.

Ще ни измъчва древната тъга,
че нещо безвъзвратно сме забравили,
когато сме излезли на брега
и в сушата сами сме се удавили.

© Нели Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??