21 jul 2005, 17:21

Предспомен 

  Poesía
949 0 6
Ще ни повикат морските води.
Магическата песен на делфините
ще гали уморените души
със спомени от времена отминали.

Ще ни измъчва древната тъга,
че нещо безвъзвратно сме забравили,
когато сме излезли на брега
и в сушата сами сме се удавили.

© Нели Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??