18.07.2007 г., 9:03 ч.

Предупреждение 

  Поезия
1027 0 6
Като ме хване закачливостта,
една такава...
неопитомена,
с усмивчица немирна на уста,
като дете,
със пакост нова наумена,
тогава
стъпвай предпазливо ти,
защото може да те изненадам,
каква ли мисъл пак ми се върти,
не знам със сигурност и аз самата...
Въоръжи се
с мъничко търпение,
бъди по-тих
и кротък от тревата,
докато свойта лудост в стих излея
и си възвърна
кротостта и
добротата ! :):):)

© Дидислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??