1.09.2016 г., 0:42 ч.

Предвечер с морето... 

  Поезия » Любовна, Пейзажна, Философска
349 0 7

Предвечер с морето...

 

Горичка от камъчета

пясъчни стъпки

море от къдрички

ехове вълнички

прелитащи птички

залези от цветчета

приглушени песнички

дихания на Любовта

съдържащи Душата...

© Лили Вълчева Всички права запазени

Вдъхновено от морето, пейзажа, мира в душата, философията и една любов, в която дишам с него...
 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??